duminică, 18 iulie 2010

Il Makiage

Contact:
Str Halelor nr.7, et 3-4, sect.3
tel : 0372 339 999


Il-Makiage este o companie internationala de make-up profesional, considerata de specialisti ca fiind cea mai buna, exclusiva si calitativa din lume.

Inovatiile Il-Makiage sunt pensulele pentru aplicarea fardurilor si a rujului, din par de veverita, care ofera o intindere uniforma si de durata.

Fondul de ten ofera pielii confortul de care are nevoie pe parcursul intregii zile, iar gama de peste 500 de culori a fardurilor satisface dorintele celor mai exigente doamne.


Produsele si serviciile oferite de Il-Makiage au ajuns sa fie apreciate de o multime de vedete de renume mondial: Madonna, Demi Moore, Naomi Campbell, Mariah Carey, Kim Basinger, Wynona Ryder, Linda Evangelista, Cher, Carla Bruni, Diana Ross, Glen Close, Goldie Hawn, Priscilla Prseley, Lisa Marie Presley, Prince, Boy George, Sylvester Stallone si multe alte staruri internationale.



Sediul Il-Makiage din Bucuresti este compus dintr-un salon profesionist, un magazin si un colegiu, situate in zona Piata Unirii.Aici veti fi invatate cum sa va scoateti in evidenta trasaturile, cum sa va ascundeti defectetele si cum sa atrageti toate privirile, asemenea lui Marylin Monroe.

Preturile produselor Il-Makiage sunt accesibile:

Fard de pleoape: intre 30 si 60 lei
Fond de ten lichid: 60 lei
Ruj: 30 lei
Gloss: 35 lei
Trusele profesionale de machiaj pot fi achizitionate la pretul de 300 lei.







































Un comentariu: